NOVÁ PROJEKTOVÁ CENTRA RAKO V PRODEJNÁCH MK

KOMPLEXNÍ PORADENSTVÍ PRO ODBORNÍKY




Nová projektová centra RAKO v prodejnách MK byla otevřena v Praze, Liberci, Ostravě a Zlíně. Nabízejí jedinečné prostory, kde na jednom místě poskytnou profesionální servis a technické poradenství a je možné si také obklady nanečisto vyskládat na prostorných plochách určených pro prezentaci kusových obkladů, od mozaiky až po velké formáty. Přirozeně tady vznikají nápady na nevšední kreativní řešení, třeba přímo pod rukama architekta s investorem.


   

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

„NAŠE CENTRA ZJEDNODUŠUJÍ PRÁCI NA PROJEKTECH TÍM, ŽE KONCENTRUJÍ NA JEDNOM MÍSTĚ VŠE, CO ARCHITEKT KE SVÉ PRÁCI POTŘEBUJE. PŘINÁŠÍME TAK MAXIMÁLNÍ SERVIS A PORADENSTVÍ PŘI PROJEKTECH, PREZENTUJEME SYSTÉMOVÁ ŘEŠENÍ V SOULADU S NORMAMI,“ říká Ing. Markéta Dvořáčková, jednatelka MK.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Za každým dobrým projektem je soulad architekta a investora. A i když lze leccos vyčíst z katalogů, prohlédnout si vzorky, nic nenahradí pohled na velkou plochu z reálných materiálů. Jedině ta totiž umožní dokonalou představu o vyznění zvolené kombinace barev, formátů nebo třeba zajímavé pokládky. Prostory projektových center RAKO ve specializovaných prodejnách MK jsou určeny jak odborné veřejnosti, především architektům, projektantům a zástupcům stavebních firem, tak i investorům.

                                      Praha


Každé z projektových center je založeno především na vzorcích nejaktuálnějších výrobků RAKO. Ty jsou pro zájemce připraveny v několika variantách využití. Neotřelé nápady mohou vzniknout třeba na magnetické tabuli, kam lze vyskládat 24 barev obkládaček COLOR ONE nebo dlaždic COLOR TWO. Jednotlivé kusové vzorky jsou opatřeny z rubové strany magnety tak, aby se z nich dala složit část stěny. Šuplíky a poličky pod tabulí MAGNET TILES obsahují nejrůznější formáty, od větších až po mozaiku s kostičkami 2,5 x 2,5 cm.


VELKÉ FORMÁTY VYNIKNOU NA VELKÝCH PLOCHÁCH

Budoucí podlaha se jednoduše sestaví na prostorné stoly, a to z kusových materiálů různých sérií i formátů. Představu o celkovém vyznění podlahy zajistí část, kde jsou velké formáty vystaveny na velké ploše. Harmonického sladění podlahy a stěny lze docílit přikládáním vzorků obkladů k velkým podlahovým plochám. Ukázka řešení teras, balkonů a chodníků v zahradě čeká v sekci Outdoor, kde jsou dlaždice tloušťky 2 a 3 cm položeny na terče i do trávy či štěrku. A co víc: Není třeba s sebou fyzicky nosit katalogy, součástí projektových center RAKO je tzv. informační kiosek, tedy stojan s dotykovou obrazovkou, kde si lze vyhledat konkrétní výrobek a jeho technické parametry, přehrát videa nebo si informace o vybraných produktech zaslat na e-mail. O dokonalé technické poradenství se však kromě všech technických vymožeností postarají hlavně profesionální prodejci, techničtí poradci v projektových centrech.

                                 

 

 

Aktualizováno dne: 17.6.2020